tiistai 23. helmikuuta 2016

Lemppari suklaakakku.









Leivon nykyään jopa enemmän kuin ennen.
Tai jos sitä voi edes leipomiseksi kutsua, kun 
nakkaa blenderiin kolme raaka-ainetta, painaa napista ja kaataa seoksen vuokaan. 

Olin ennen joulua kylässä kummityttöni luona ja siellä maistoin ensimmäistä kertaa kolmen raaka-aineen suklaakakkua. Sen jälkeen maistelukertoja on kertynyt MONTA.


Kolmen raaka-aineen suklaakakku
18 tuoretta taatelia
4 munaa
ihan vähän vajaa 1.5dl raakakaakaojauhetta

Poista taateleista siemenet
Nakkaa kaikki raaka-aineet blenderiin
Voitele vuoka
Paista noin 19-20 min, jolloin koostumus jää mutakakkumaiseksi
Tarjoile soijakermavaahdon / kermavaahdon / jäden kanssa.


4 kommenttia:

  1. Aah... Niin herkullisia kuvia! Kiitti ohjeesta, täytyy ehdottomasti testata! :)

    VastaaPoista
  2. ai että, varmasti herkkua, täytyy kokeilla. Missä asteessa paisto?:)

    VastaaPoista
  3. Tuota on kokeiltava! ...ja herkku mitä kuvia ;)

    VastaaPoista
  4. Sulla on kyllä mieletön visuaalinen silmä! Wau!

    VastaaPoista