maanantai 6. heinäkuuta 2015

K niin kuin ..
.. KOTI.

Kaksi asiaa, joita rakastan.

1. Sisustustyynyt, joita kodissa ei voi koskaan olla liikaa. Meidän kodin uutukaisena on Väre -tyyny. Kuvissa rakastuin tuohon nahkaan, mutta kun sain tyynyn käsiini, en osaa päättää kumpi on ihanampi puoli tyynyssä, tuo nahka vai täydellisen harmaa villahuopa.

2. Juhlapöydän kattaukset. Tykkään vaihdella erilaisia lautasia, tarjottimia tai leikkuulautoja herkkujen esillepanossa. Meillä oli aiemmin viikolla kesän aloitusjuhlat ja teemaan sopivat muffinssit pääsivät koivuvaneri leikkuulaudalle, 

Väre -tyynyn ja Talo Koivulintu -leikkuulaudan takana on reilu vuoden vanha lifestyleyritys, 
Miiko Design.
Miiko Design suunnittelee luonnonläheisiä ja persoonallisia sisustustuotteita ja asusteita. Materiaaleina on pääsääntöisesti suomalaiset materiaalit, koivuvaneri, nahka ja villa. 
Kaikki Miiko Designin tuotteet valmistetaan Suomessa.

Tutustu muihin Miiko Designin tuotteisiin heidän kotisivuillaan täällä tai facebook-sivuille pääset tästä.

Kannattaa myös tsekata minun instagram, sillä siellä on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa itselleen nämä samat Miiko Designin tuotteet kuin minulla. Klikkaa samalla itsesi Miiko Designin seuraajaksi tästä.  

Onnea kilpailuun!
Väre -tyyny ja Talo Koivulintu -leikkuulauta saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran. Teillä on niin kaunis koti ja kattaukset aina niin herkkuja. Hauska ristiriita tuossa Miiko:n tyynyssä - se tekeekin tyynystä tosi mageen. Insta-arvonta onkin mennyt meikeläiseltä ohi. Kiitti huomautuksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan täydelliset pöllö tyynyt ensimmäisissä kuvissa. Muistatko mistä ne ovat? Olisitko kiinnostunut myymään minulle yhden? Voisitko vastata kotiaitisisustaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Pöllöt on Aarrekidiltä.
   En valitettavasti raaski luopua meidän pöllöperheestä, mutta tosiaan Aarrekidiltä niitä voi ostaa :)

   Poista