perjantai 18. lokakuuta 2013

vohvelirullakakut.



Kakkureseptejäni on toivottu jakoon.
Tässä tulee luotto-ohjeeni: 

Kakkupohja:
tämä (kaksinkertaisena!)

Täytteenä:
1. väli= 
 2 dl Flora vispikermaa
100g Valion vaniljarahka
130g Panda valkosuklaa 

2.väli= 
2 dl Flora vispikermaa
100g Valion vaniljarahkaa
 130g Panda maitosuklaa

Vatkaa kerma vaahdoksi. 
Sekoita joukkoon rahka.
 Sulata suklaa vesihauteessa.
 Lisää sulatettu suklaa kerma- rahkaseoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. 
Levitä kakkupohjien päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa. 

Koristelu:
2 prk vohvelirullia (Prisma)
Karkkeja (m&m, mini vaahtokarkit.. )

Jos täytettä jäi ylimääräistä voi vohvelirullat kiinnittää sillä
 tai sitten vaikkapa kermavaahdolla.


Viikonloppuna meillä juhlitaan nimppareita.
 Sankarilla on vaatimaton lista tarjottavista herkuista.
Suklaata, kakkua ja pähkinöitä.
Sopii!

24 kommenttia:

  1. Siis tuo kakku on oikeasti maailman herkullisimman näköinen! Pakko tehdä seuraaviin juhliin.. Eli isänpäiväksi, jee :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, laita sitten kuvaa niin päästään ihastelemaan isäkakkua! :)

      Poista
  2. Herkkuja odotellen!

    -Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti et happea pidätellyt.. ;)
      KIITOS ihanista lahjoista!! <3

      Poista
  3. Tämmöisen voisikin tehdä Eevin synttäreille. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä!
      Huippu juttu, jos tästä on apua synttäriherkkujen suunnitteluun! :)

      Poista
    2. Iik, heti kysymyksiä :) teetkö siis tuon pohjan kaksinkertaisella taikinalla ja minkä kokoiseen vuokaan? Ja täytteet siis kaksi eri satsia tuolla yhdellä ohjeella? Eli yhteen täytteeseen tulee aina tuo määrä noita aineksia vai jaetaanko kerma/rahkaseos kahtia ja sitten lisätään suklaat molempiin?

      Poista
    3. Teen kaksinkertaisena tai sitten puoltoistakertaisena. Jos teen kaksinkertaisena, ei ihan koko taikina mahdu silikonivuokaan. Eli teen silikonivuokaan, jonka halkaisija on 24cm. Mutta yksinkertaisesta taikinasta ei mun mielestä tule tarpeeksi korkea :)
      Ja täytteet niin, että yhteen väliiin 2dl flora vispikermaa + 100g rahka (puolikas purkki) + 130g suklaata ja sitten toiseen väliin sama setti, mutta eri suklaasta.
      Kysy vaan vielä, jos selitykseni jäi vajaiksi :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ihan pakko! :)
      Mutta jee, kokeile ihmeessä!

      Poista
  5. Tuolla samalla pohjalla mäkin oon monet kekkerit vedellyt. Ihan paras! Mutta koristeluun sainkin parin viikon päässä häämöttäviin 3+1 päiviin hyvän vinkin! Näyttää hauskalta. Kiitos :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, tuo on todellinen luottopohja!
      Ja huippu juttu, jos sait vinkin synttärikakkuun, jään odottelemaan kuvia :))

      Poista
  6. Wau, näyttääpä hienolta! :))

    VastaaPoista
  7. Tällä ohjeella teen kakun neitikäisen synttäreille. Päivänsankarille tulee helinäkeijukakku, mutta aikuisille tämä. Kiitos :)

    VastaaPoista
  8. Aah, miten mahtava kakku, kiitos ohjeiden jakamisesta :)
    Tervetuloa blogiini

    VastaaPoista
  9. me tehdään tä kakku köksän tunnilla

    VastaaPoista
  10. me tehään tää kakku köksän kakkukilpailuun :)

    VastaaPoista
  11. me tehään tää kakku köksän kakkukilpailuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Tulehan sitten kertomaan kuinka kilpailussa kävi :)

      Poista