lauantai 13. heinäkuuta 2013

#¤%¤¤&/ !!!


Voihan kakkakikkare.
Kikkakakkare.
Picasa on hukannut KAIKKI mun kuvat.
Ilman mitään traagisia tapahtumia.
Ykskaks, kaikki kadonnut.
Hiphei ja uuteen nousuun! 

Nyt vedän pussillisen herneitä (nenään).
 

11 kommenttia:

 1. Eikä!? Toivottavasti palautuisivat yhtä ihmeellisesti kun katosivatkin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain!!
   ja ihmettä ei ole vielä tapahtunut, joten taidan tyytyä kohtaloon ja aloittaa kaamean kuvaurakan ja lataan ne uudestaan.
   Elämä on! :)

   Poista
 2. Voihan kettu! :( Joko lähetit vihaista sähköpostia?

  Ja samaan syssyyn sitten kysyn, että miten saat Picasan kautta noita vähän isompia kuvia blogiin? Itse olen käyttänyt bloggerin "erittäin iso" kuvanlaatua, mutta nyt tuntuu ettei se oikein riitä. Eli pitäisi varmaan pienentää kuvat ensin ja sitten käyttää alkuperäistä kokoa bloggerin puolella. Mutta en vaan tiedä miten sen tehdään noiden kollaasien kanssa? Osaatko auttaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira kyllä kuvat näkyy ainakin blogissa, ei käynyt kuten mulle että katosi kuvat täysin koko blogin historialta :D

   Kuvat saa isoina blogiin juurikin pienentämällä niitä. eli jos blogin leveys on esimerkiksi 1500 ja sivupalkin 300 niin kuvien leveys on 1200. Laita aina parillinen pikselimäärä sillä netissä kuvat pakkautuvat huonolaatuisiksi jos pikselimäärä on pariton.

   Kuvien palauttaminenhan ei onnistunut mun kohdalla mitenkään, onneksi ne sentään säilyivät koneella...sulla meni kaikki koneelta siis? :O

   Poista
  2. Minnehän mun kommentti katosi :O siis kirjoittelin että kuvat näkyvät täällä blogissa kyllä, eli sulla ei sentään onneksi käynyt niin kuin mulla sillon että koko blogin historia pyyhkiytyi sekunnissa pois :D Onneksi kuvat säilyvät koneella vaikkei ne picasasta löydykään :)


   Kuvat saa suurena blogiin juurikin pienentämällä ja käyttämällä sitä alkuperäinen koko asetusta. Eli jos blogin leveys on 1000 ja sivupalkin 250 pikseliä niin laita kuvien leveydeksi 750 tms. Toisaalta kannattaa muistaa että luku on parillinen niin kuvat eivät puuroudu kun palvelin pakkaa ne :)

   Kollaasin voi tehdä ja sitten pienentää sen vaan kuvankäsittelyohjelman kanssa pienemmäksi.Neliön malliset kollaasit kai näkyvät "suurimpina" juuri blogissa.

   Poista
  3. VV - en lähettänyt vielä vihaista s-postia, odotan varmaan ihmettä, että ne palautuisi itsestään :)

   Ja Riikka olikin kerennyt vastaamaan kuvakyselyyn. Mä tosiaan myös kuvankäsittelyohjelmassa pienennän kuvat ja sitten täällä bloggerissa laitan "alkuperäinen" koko. Eli helppo juttu! :)

   Poista
 3. Voi harmi :( Nämä sun kuvat on niiiin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Voih pöhlä ... No uusia ihania kuvia tulossa epäilemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin pöh!
   Mutta uusia on kyllä tulossa :)

   Poista